Ваш ник?!
+10
ILIJAbg
Gandalf_The White
Krsta-VB
Nikolasli
Sargarepa11
LesterBo
Delevic Ljubomir
stojke.pfc
LaleSM
Vojvoda_Prica
14 posters
Страна 1 of 1
Ваш ник?!
Е овако, многи од нас имају у неку руку "чудне" никове у игри, или носе имена чије значење многима није познато Па ајде да поделимо са остатком, "порекло" наших никова. Па да почнем од себе
Војвода Прица: Прица ми није презиме, како су многи сматрали. Али је презиме мало познатог четничког војводе Богдана Прице, који се борио у мом крају током 2. светског рата, као четнички војвода. Мислим да је био командант Браничевског среза, али нажалост, нигде не могу да наиђем о неким додатним информацијама о њему...
NEXT PLEASE
Војвода Прица: Прица ми није презиме, како су многи сматрали. Али је презиме мало познатог четничког војводе Богдана Прице, који се борио у мом крају током 2. светског рата, као четнички војвода. Мислим да је био командант Браничевског среза, али нажалост, нигде не могу да наиђем о неким додатним информацијама о њему...
NEXT PLEASE
Vojvoda_Prica- Број порука : 71
Re: Ваш ник?!
LaleSM . Nema tu sta da se objasnjava Nadimak mi je Lale jer se prezivam Lazic , a ovo SM su inicijali mog grada Sremska Mitrovica toliko o tome . Ovo je jedan od najboljih nikova
Стојке,од презимена.Тачка је као (.).А ,пфц је зато што сам велики Гробар и навијам за Партизан.
Delevic Ljubomir
Pa moj nik je potekao na sledeci nacin, dodjem da se registrujem i utripujem da ostavljam osnovne podatke, i tako sada moj nik sam ja
Nista od prodaje acca u future.
Nista od prodaje acca u future.
Delevic Ljubomir- Број порука : 1
Хахах ја мислио због рл делевића, кад ово теби име ))
Vojvoda_Prica- Број порука : 71
LesterBo... Jel treba objasnjavati ? Veliki sam GROBAR i stalno sam na tekmama na JUGU naravno... LesterBo, pa zgotivio sam ga ove sezone bas, za vrlo kratko vreme , veoma dobar igrac, covek... Eto zbog toga takav nick
moj nik je nastao tako sto su me prozvali krsta po prezimenu krstic a ovo VB je mesto grada odakle dolazim tj. banje vrnjacke banje
Krsta-VB- Број порука : 76
LaleSM ::LaleSM . Nema tu sta da se objasnjava Nadimak mi je Lale jer se prezivam Lazic , a ovo SM su inicijali mog grada Sremska Mitrovica toliko o tome . Ovo je jedan od najboljih nikova
О рођаче! и ја сам Лазић.. )
Moj nik je ustvari moj nadimak u RL... Joint ne zbog droge nego zbog fudbala, bio sam stoper u ekipi i glavni za uklizavanje tj. kosenje protivnika i eto nadimka, a mozambik po africkoj drzavi posto sam za opkladu pre neku godinu trazio azil za njihovu drzavu i naravno odbili me
joint- Број порука : 3
Мој ник је МАРКО ЈК МИЉКОВИЋ, јер ми је сам велики фан ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ ! Мала шала наравно, мој ник је такав јер овај профил сам добио од другара из СНО и то зато тако Иначе ја сам чувени АРЧИБАЛД РАЈС, па да се не представљам, јер мислим да сви знате ко сам Све сам активнији браћо и полако се враћам у стару форму ИДЕМО ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ ! чаСНО јаСНО и глаСНО ! свеСНО у деСНО !
о мом нику не треба причати много
СВЕ ЗА ОБРАЗ, ОБРАЗ НИ ЗА ШТА!!! СРБИЈА СРБИМА!!!
СВЕ ЗА ОБРАЗ, ОБРАЗ НИ ЗА ШТА!!! СРБИЈА СРБИМА!!!
sve_za_obraz- Број порука : 4
Страна 1 of 1