Koju muziku slušate?
+6
Sorabija
Vojvoda_Prica
stojke.pfc
Цар Дарко I
Gandalf_The White
borispovratnik
10 posters
Страна 1 of 1
Koju muziku slušate?
Vidim da nema ništa u ovom delu foruma,pa eto.Pišite ljudi koju muziku slušate i zašto
Ja slušam dobri stari rok n roll i pop bivše Juge.Pesmu su kvalitetne i traju po 30 godina.
DOLE GRAND MONOPOL!
Ja slušam dobri stari rok n roll i pop bivše Juge.Pesmu su kvalitetne i traju po 30 godina.
DOLE GRAND MONOPOL!
...........
Slusam Rap , Hip-Hop , malo Rocka i kvalitetnu narodnu muziku sto NE podrazumeva grand selo!
Re: Koju muziku slušate?
Осим слушања, такође и радим Хип Хоп, матрице али и реповање. Волим хардкор такође, гомилу бендова. У суштини то су 2 доминантна правца која највише слушам, а волим и Рок, Хард Рок, Реге, Амбијентал...итд.
borispovratnik ::Vidim da nema ništa u ovom delu foruma,pa eto.Pišite ljudi koju muziku slušate i zašto
DOLE GRAND MONOPOL!
Пронашао сам себе у овом посту,тако да је то то.
Ништа нема без старе добре хармонике ) Могу и хаус, комерцијалу, мало старог рока, могу чак и гранд Али никако баладе, и споре песме, то ме убија. Волим веселе песме, са брзим ритмом
Vojvoda_Prica- Број порука : 71
Ја мислим да од свих вас имам најшаренији музички укус.
Слушам духовну музику, нашу и грчку, гусле, севдалинке, крајишке, четничке, домаћи рок, стране баладе, понајвише шпанске, а могу и енглске, понеки техно.
С Борисом се слажем. Доле гранд.
Слушам духовну музику, нашу и грчку, гусле, севдалинке, крајишке, четничке, домаћи рок, стране баладе, понајвише шпанске, а могу и енглске, понеки техно.
С Борисом се слажем. Доле гранд.
Sorabija- Број порука : 14
Па како што већина зна... ја искључиво слушам народњаке! ГРАНД закон! Шабан, Зорица,Јашар, Дргагана Мирковић, Цеца.. то је екипа.. ) а слушам и грчку музику..
valja cuti narodnu al kad krene grand kosa mi se dize na glavi ......starogradske , Cetnicke, sve su to dobre pesme/..>>TRUBACCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Слушам духовну музику, византијку ,српску, руску,затим четничке песме, техно и хаус и помало рок. Гранд и поп не подносим. Специјално гранд.
Teofan- Број порука : 8
Страна 1 of 1