Желите да постанете политичар ?!

Go down

Желите да постанете политичар ?! Empty Желите да постанете политичар ?!

Порука  Admin on Sun 6 Jun 2010 - 21:19

Желите да активно учествујете у политичком животу еСрбије???

Желите да постанете конгресмен???

Желите да будете фактор који одлучује???

Желите да се укључите у рад Српске народне одбране???

Желите да се Ваш глас чује!!!???

Српска народна одбрана свим нашим члановима пружа прилику да се активно укључе у рад странке и да својим идејама и радом помогну у развоју наше странке.

Српска народна одбрана има прецизно израђену структуру која је састављена из три oсновна елемента:

-Председник представља и заступа странку, организује активности, преговара са преседницима других странака и прави договоре о коалицијама, води финансијске извештаје и сазива седнице Управе. Председник има своја два заменика и генерелног секретара.

-Управа странке је највиши орган странке који одређује смернице деловања, доноси Програм и Статут, бира и разрешава председника странке и чланове управе, доноси друге значајне одуке итд..

-Политички савет предлаже Управи и председнику странке измене и допуне Програма и Статута, смернице деловања и друге активности описане у Статуту странке.

Политички савет је веома битан и важан орган странке из којег се регрутују чланови за Управу странке, конгресне изборе, Владу и друге политичке функције.

Желим да се активно укључим у рад странке, шта треба да урдим???

Ваш активан политички живот можете започети тако што ћете:

1. доћи на причаоницу причаоницу наше странке и јавно изразити жељу за активнијим радом у странци или обратити се неком од оператера ко ће вас даље упутити,

2. регистровати се на форуму наше странке и у предвиђеном делу оставити своју пријаву са линком до профила, након чега ће Вас неко из Савета контактирати и дати Вам смернице за даље деловање.

Запамтите:

Политичко ангажовање захтева много одрицања, нарочито када је у питању учешће у власти државе. Такође, морате бити спремни да предано и вредно радите на испуњавању наведених програмских циљева.

ПОЛИТИКА НИЈЕ ПРИВИЛЕГИЈА, ВЕЋ ОБАВЕЗА!!!
Admin
Admin
Admin

Број порука : 25
Join date : 06.06.2010

Погледај профил корисника http://snos.forumsc.net

Назад на врх Go down

Назад на врх


 
Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму